There was an error in this gadget

Saturday, 25 June 2011

someday.


Well, standard la hidup orang bujang of wanting something so much that you hope someday it will come true. For me of coarse la the all time big show SUZUKI HAYABUSA! TEHE. Dari form 4 lagi termimpi mimpi on owning myself one of these. Memang orang cakap cinta pandang pertama la.R1, DUCATI, AUGUSTA tak pandang, HAYABUSA jugak. Adoyai bila kedengaran bunyi exhaust yang bagaikan music ditelinga memang tak akan terlepas pandang, confirm mata tercari cari munya la.haha. Last price checked RM95K, location: kuching. MAK AIII boleh dapat penyakit kentut berdarah ni haaa tengok price tag. Minat punya pasal memang terpaksa menabong la dari sekarang.ngahaa.




Tapi untuk sekarang ni cukup la my YAMAHA TZM150 menjadi pujaan hatiku. Sekarang tengah dalam unit pembedahan dalam proses pembikinan. Balik praktikal year confirnm I'll work on you babe, dont worry.

Friday, 24 June 2011

ship berth! :o

whoah, dah nak abis dah sem 2. Pejam celik pejam celik dah dekat setaun duduk bersarang dekat alam. Kapal untuk praktikal dah ada, blue book dah dalam tangan, tinggal nak settlekan final sem 2. Perasaan? I dont even know what my perasaan is, what to feel, what to do. Kadang kadang terasa muda for all of this shit.yea funny, but funny is in the truth. Well, I guess that i just have to grow up and try to be mature and just endure what lies ahead. Now that I realise that this is what I want to be, this is my career. Yeap, am going for it.


Indeed kalau belum ada apa apa contract lagi dengan mana company rasa macam goyah sikit but some people say that this is the best situation because of the options of working on the company which you yourself choose. Well, for now I dont have the words because belum dapat tengok sepenuhnya selok belok industry. This is where professionals view needed. Alah cakap banyak tak guna tendang pun tak kena, finish up my sea time 1st then I'll be talking about this someday. Mintak mintak la dijauhkan dari kecelakaan bila sign on nanti.Amin.